VÄLJ DITT RUM

Välj ett av våra tre spel. Varje spel är en spännande kapplöpning mot tiden och har ett unikt tema där du kommer att ställas inför olika utmaningar. Boka nu och gör ditt rymningsförsök!

ZERO HOUR

ZERO HOUR

Ett världskrig håller på att bryta ut som kommer att äventyra världsordningen. Du har 60 minuter på dig att förhindra en katastrof. Kan du stoppa ett missilanfall och smita från fiendens högkvarter utan upptäckt?
SVÅRIGHETSGRAD
The curse of Macbeth

The curse of Macbeth

Tror du på förbannelser? Pjäsen Macbeth av Shakespeare är ökänd för att orsaka olyckor på teatrar runt om i världen och genom historien. Enbart yttrandet av ”M-ordet” sägs medföra otur. År 1944 sätts dramat upp på teatern i Helsingborg och allt tycks vara lugnt när förbannelsen oväntat drabbar teatern en timme innan premiären…
SVÅRIGHETSGRAD
ROOM 1025

ROOM 1025

Du har precis checkat in i rum 1025 på Crimson Lake motell. Men kommer du verkligen att få en trevlig vistelse? Mycket snart finner du dig inlåst i rummet utan möjlighet att kontakta omvärlden när en mystisk nedräkning startar på TV skärmen. Du har nu 60 minuter på dig att lista ut vad det är som egentligen pågår i rum 1025.
SVÅRIGHETSGRAD
Väskan

Väskan

Väskan är en annorlunda och pulshöjande teambuilding aktivitet som vi genomför hos er. Aktiviteten passar för mellan 20 och 100 personer och tar mellan 60-90 minuter. Lagtävlingen går ut på att lösa kluriga gåtor och problem med hjälp av samarbete och logiskt tänkande. Vilket lag blir först med att lösa alla uppgifter i väskan och först få fram koden till kassaskåpet? Väskan passar till företagsfesten, konferensen, möhippan/svensexan födelsedagsfesten eller annat event. Upplevelsen kan skräddarsys efter era behov och önskningar, och ges både på svenska och engelska. Pris: 180kr per person ex moms (minimum 20 personer). Avgift för utkörning kan tillkomma beroende på geografiskt läge (kostnadsfritt inom Helsingborg). Vill du veta mer eller boka? Maila eller ring oss!